Sunday, March 22, 2009

ngetest


hallu...

kehadapan org2 kg yg sy ingati...di harap dgn kehadiran post ini tidak mengganggu aktiviti kalian...ni 1st time sy post kat sini sbb blog ni baru ja buat...ni pun dory yg tolong buat td...kalu x sampai bila2 pun x tau nak buat camna...maklum la buta i.t...thanks dory...sian gak ang kat aku walaupun kita selalu gaduh...hehe...nie aku dah ada blog bleh la aku start sombong blk ngn hang...

gambo tu anak jai...dia kwn sy...mak mentua dia ckp muka ank dia mcm sy...pucat sy pada mulanya...hehehe...tp tu mmg anak dia...sy x terlibat dlm proses dr mula kejadian sampai hari kelahiran...sumpahhh..btullll...hehe

depa suma dah ada anak...sy awek pun x dak lg camna nak ada anak...huhu...tp sy bukan gay..kalu lesbian tu lg la jauh sbb sy laki....huhu...

sy ni sj ja nak test camna nak upload gambo,camna nak tulis blog sbnrnya...dory suruh sy korek2 sendiri..ni sy tgh korek2 la ni....sy sbnrnya mmg fobia skt ngn teknologi ni...suma benda2 yg berkaitan teknologi mmg sy x tau...jujur cakap ni....ntah napa pun x tau la....sy pun pelik camna sy bleh jd graphic designer yg tiap2 ari kena ngadap komputer...hahaha...graphic designer yg x pandai bab2 teknologi...pelik2....tau guna software utk buat design ja..tu pun gagap2...nasib2...

ok la...nanti sy tulis lg la...sib baik sy pandai taip..kalu x kena buat blog pakai surat la...kena post tiap2 surat pi kat alamat kwn2..huhu

jumpa lg nanti...tu pun kalu sy ingat password nak log in..hehe..byeeeeeee

p/s:terer x aku dory?...

14 comments:

  1. anak jai tu malu nk tgk camera sb ang dukung dia..

    ReplyDelete
  2. tak payang pasang password la... senang!

    ReplyDelete
  3. Panjang jugak entri ni.Terernya Bukit..

    ReplyDelete
  4. terror siot ko dah ade blog..teruja aku..

    ReplyDelete
  5. hahahaha..tapi site2 porn ko tahu jer yg mana free...tu buat aku kompius sampi la ni..hahaha

    ReplyDelete
  6. Syabas meri betta hahhaa
    Tgk Dory jugak yg tolong...
    ha tu lah!!!!

    ReplyDelete
  7. salam...agak menarik awk nye ayat...mendatar je..ala-ala manja gitu..

    ayat xboleh blah....
    bukit said "gambo tu anak jai...dia kwn sy...mak mentua dia ckp muka ank dia mcm sy...pucat sy pada mulanya...hehehe...tp tu mmg anak dia...sy x terlibat dlm proses dr mula kejadian sampai hari kelahiran...sumpahhh..btullll...hehe"

    hahahhaha....munguks...ahhahahaha...

    ReplyDelete
  8. siot ahh..ada rupa ko ke??iskk..takleh jadik nih..kene batu api kt jai nih..hahahha

    sian..baru celik IT..mmg fuck teknologi btoi kan hang nih..kekekkeh...

    password tuh tulih besaq2...pahtuh post kt sini..senang bleh ingt biler2...kitorg pon bleh masuk suka suki kt blog hang..hahaha

    ReplyDelete